How to launch a new product?

Wij geloven in het succes van de Empathie Marketing Methodologie. Deze unieke manier van samenwerken hebben wij door de jaren heen ontwikkeld en verfijnd.
Wij hebben een goede band met onze partners en cliënten omdat wij investeren in een langdurige relatie. Op deze manier leven wij ons goed in en begrijpen wij precies wat er wordt verwacht.Dit geldt ook voor de klanten. Empathie heeft alles te maken met het inlevingsvermogen; in de huid kruipen om zijn of haar standpunt, visie of wensen optimaal te kunnen begrijpen.Zie hier onze partners en cliënten die ook in de Empathie Marketing geloven. 

 Goed luisteren naar echte consumenten leidt tot nieuwe producten die relevant zijn en dus een grote kans van slagen hebben. Inleven in andere betrokkenen in de keten, van productiechef tot leverancier tot distributeur tot klant zorgt dat je product op een breed draagvlak kan rekenen. En dus een grotere kans op succes heeft.


Meer weten over succesvol innoveren met Empathie Marketing?


Tijdens de vele productontwikkeling trajecten die wij uitgevoerd hebben, is de filosofie geëvolueerd tot op een punt waarop wij hem met vertrouwen en trots willen delen. En dat doen we in de vorm van een boek, ‘Hoe lanceer ik een nieuw product!?’. We denken dat het vele innovatieve ondernemers, marketeers en managers kan helpen om tot succesvolle introductie van nieuwe producten te komen.
Klik hier om het boek ‘Hoe lanceer ik een nieuw product te bestellen’. 

Market Endeavour - Leusderweg 252 - 3817 KH Amersfoort Nederland - +31 33 462 5874