Wie zijn wij? 

<h1>Market Endeavour</h1> is al sinds 1997 de succesvolle product launcher. Wij helpen cliënten en partners waarde toe te voegen aan hun product. Dit doen we door actief mee te werken volgens de Empathie Marketing Methodologie. Ons team heeft een sterk oplossingsgericht denkvermogen. Wij zijn erg enthousiast en steken graag onze creatieve en innovatieve energie in nieuwe uitdagingen.

✔  Wij zij in staat om grote dingen te doen.

✔  Flexibiliteit en professionalisme zijn voor ons kernbegrippen.


✔  Ons veelzijdige, ervaren team bestaat uit ‘mensen-mensen’,


✔  We hebben passie voor ons vak en helpen graag.


Stukje geschiedenis

Onze naam ‘Market Endeavour’ vindt zijn origine bij het schip ‘His Majesty’s Bark the Endeavour’. De Endeavour is opgebouwd in 1764 en werd in 1768 gekocht door de Britse Royal Navy om dienst te doen bij een expeditie van Australië naar Nieuw-Zeeland van 1769 tot 1771. Onder leiding van Luitenant James Cook legde de Endeavour een indrukwekkende reis af om als eerste schip de oostkust, Botany Bay, van Australië te bereiken.
De HMS Endeavour dient voor ons als een bron van inspiratie. Net zoals de Endeavour slaan wij onze zeilen uit om op ontdekking te gaan. Zo kunnen wij onze relaties via innovatieve, creatieve weg begeleiden zodat er een succesvol concept ontstaat. Wij ontdekken als een echte Endeavour producten en zien kansen in de markt die de wereld leuker en lekkerder maken.

Wij zijn Market Endeavour een full service marketing bureau uit Amsersfoort

Market Endeavour - Leusderweg 252 - 3817 KH Amersfoort Nederland - +31 33 462 5874